The Twirlingly Becomin' Crocodile

Gypsy Blood

Delar som används

Har du en telefon som kanske behöver lite nya delar. ja ibland så är det så att något går sönder på ens kära iPhone och då kan det vara bra att få tag på lite iPhone delar så att man kan fixa den. Det är ju så bra att det går att fixa dom flesta, det är inte alltid nödvändigt att man köper en ny, det kan räcka med att man lagar den bara.

Skönt att behålla den man har tycker jag

Ja jag tycker att det är skönt att man kan behålla sin mobil som man har, det kanske bara är jag men jag är inte så mycket för att byta ut den mot den senaste hela tiden, utan jag gillar det jag har.
Så för mig är det väldigt skönt att det finns ställen man kan ta den till så att man får den fixad, så att man slipper köpa ny.
Men jag är o andra sidan typ den ända som är så med mobiler bland mina vänner. Dom vill hellre ha ny hela tiden men jag har allts haft den lästa av alla. Det dröja länge innan jag ens bytte till en smartphone, jag hade en gammal rackare jätte länge men jag gillade den och den fungerade så för mig var det inget problem. Men sen när jag väl bytte så insåg jag ju hur skönt det var och hur lätt det var så det var bara väldigt positivt med att byta. Men jag är glad att jag kan gå någonstans och fixa den om så skulle behövas och det kan det ju göra lite längre fram för nu har den ju ändån ådra år på nacken och det brukar ju behövas lite nya saker då. Men vi får se vad vi hittar på då, det blir säkert jätte bra att fixa den då.